top of page

KISMAMA FOTÓZÁS

 

A 30-34. hétben, amikor már szépen gömbölyödik a pocakod, és már érzed, ahogy mozgolódik bent a kisbabád, eljött az ideje hogy megtörténjen az első közös fotózás. Ekkorra már átitatja a mindennapokat a várakozás izgalma.

Az apuka és a kistestvérek is szívesen simogatják a pocakot, a gyerekek oda teszik a fülüket, hogy ők is hallhassák, érezhessék a mocorgást. Csodás képek készülhetnek, ahogy az új életre összpontosít a család.

Mindenki készülődik, hogy a legkellemesebb körülmények fogadják az új jövevényt.

 

Mivel készülhetek a fotózásra?

 

Elő lehet készíteni néhányat a már meglévő kis cipők, ruhácskák közül. Érdemes elhozni a legutóbbi ultrahangképet is. Esetleg masnit a pocakra.

 

Milyen ruhát vegyek fel?

 

Kényelmes, lehetőleg a pocakot kihangsúlyozó, testhezálló blúzt, ruhát vagy szétnyitható inget, amiben állni és ülni is tud a kismama. És szintén kényelmes cipőt, hogy a fotózás végére se fáradjanak el nagyon a lábak. A fotózásra bérelhető kismamaruháim ára 5000.-Ft/db/alkalom.

Mi legyen a fotózás helyszíne?

 

Készülhetnek a képek a stúdiómban, vagy az otthonotokban, ebben az esetben viszem a fényeket, a közösen kiválasztott háttereket. Azonban, véleményem szerint sokkal szebb képek készülhetnek a szabadban, a természetben, ha az idő megengedi.

 

Mennyi ideig tart a fotózás?

 

2-3 órán át, leginkább attól függ, hogy vannak-e testvérek és milyen együttműködő hangulatban lesznek. :-)

 

Milyen fotó csomagot rendelhetek?

 

A legkisebb csomag, amit ajánlani szoktam 50 db képet tartalmaz digitálisan átadva teljes felbontásban, illetve internetre átméretezve is, szükség szerint retusálva, effektelve. Igény szerint kollázsokkal, zenés slideshow-val kiegészítve. Természetesen ennél nagyobb csomagok is készülhetnek, megegyezésünk alapján. Illetve minden évben többször, meghatározott napokon és tematikával (pl.:anyák napja, karácsony, húsvét) szoktak lenni minifotózások ezek általában 1 órás fotózást és 25 átadott képet tartalmaznak. Ezek az alkalmak a facebook oldalamon szoktak kihirdetésre kerülni.

 

Mikor vehetem át a képeket?

 

Általánosságban maximum két hetes határidővel tudom átadni a képeket. Ez persze függhet az elkészítendő képek mennyiségétől és a szezonális változásoktól.

 

 

Minden esetben érdemes több váltás színben, stílusban egymással harmonizáló ruhával készülni.

E-maiben vagy telefonon egyeztetjük a fotózás részleteit, az időpontot célszerű legalább 3-4 héttel a találkozásunk előtt pontosítani.

 

 

Bármilyen egyéb kérdés esetén, kérlek keressetek meg a megadott elérhetőségek bármelyikén.

 

 

 

 

 

bottom of page